Kongen

Kongen af Christian Bjerring er en tidløs fortælling om det, vi skal være opmærksomme på, når vi skal navigere i vores liv, og det er en brugsbog med mange små kernesætninger, som kan minde os om, hvad vi skal vælge at kæmpe for og drømme om. 

Om Kongen

Kongen er en livsvejledning, som får os til at standse op og (gen)overveje vores liv – det er en inspirationshistorie om at følge sit hjerte, om at være modig og modstå fristelser og overkomme modgang. Indsigterne er pakket ind i en magisk historie om en ung dreng, der søger svaret på, hvad han skal lytte efter for at være tro mod sig selv – og i et eventyr om en konge, der tvinges til at søge efter sin egen sande skæbne.

”Når livet leves i sit eget tempo, bliver der ro til at lytte efter det, som er enten for stort eller småt til at høre i det daglige. Hvis du kender de gamle, glemte sandheder, vil du aldrig fare vild. De vil kunne blive en rettesnor for dig resten af dit liv…

Der findes ikke en enkel opskrift, vi kan følge, når vi skal leve vores liv. For al udvikling er personlig, og vi håndterer derfor forandringer på hver vores måde, når tilværelsen igen og igen kræver nyt af os. Når livet forandrer sig, har vi alligevel det til fælles, at vi må spørge os selv:

Hvad skal jeg være tro mod, og hvordan tager jeg livet på mig?

Svarene på disse spørgsmål findes inde i os selv, men det betyder ikke, at de er lette at besvare. For selvom vi kender spørgsmålene, er det ikke altid, vi tør se svarene i øjnene. Men det kan Kongen hjælpe med.

 

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.